• Tel: + 32 9 296 45 20
  • Fax: + 32 9 296 45 21
  • Email: info@micrelec.be
  • Openingsuren: 08:30 - 17:00
  • Helpdesk: + 32 9 296 45 25

De uitrusting van een tankstation met shop

Uw keuze voor een tankstation met shop impliceert een uitgebreid productgamma, vele leveranciers, een gepaste prijzenpolitiek en klantgerichte promotionele tools zoals bijvb. klantenkaarten.
In dit kader heeft u naast de gebruikelijke site controller en andere typische tankstation apparatuur, ook en vooral een performante POS en krachtige backoffice (BOS) nodig.

Klik hieronder door naar de verschillende Micrelec producten die voor het tankstation met shop ter beschikking staan.

De Micrelec POS & BOS: software en hardware voor de kassa's en voor de backoffice. Voor de tankstation eigenaar met de genen van een retailer. Hier krijgt u alle details over de Micrelec POS & BOS software.

De Micrelec site controller: performant én betrouwbaar, met bewezen dienst van meer dan 25 jaar op tankstations in heel Europa! Overtuig uzelf, en bekijk welke features onze site controller zo gegeerd maken.

De Micrelec outdoor payment terminals: In een tankstation met shop kan cash natuurlijk betaald worden aan de kassa. Meestal verwacht de klant echter ook de mogelijkheid om met zijn bankkaart of kredietkaart naar keuze te kunnen betalen. Kijk hier hoe de Micrelec outdoor payment terminals uitgerust zijn om uw klanten optimaal van dienst te zijn.

Het Micrelec MT-1 tankgauging system: Het perfecte voorraadniveau is essentieel voor uw business. Micrelec garandeert u de meest correcte brandstofpeilingen. Lees hier meer over het Micrelec MT-1 tankgauging system.

Het Micrelec Petrol 24/7 alarm management system: Elk systeem, elk apparaat kent zo z’n haperingen. Ook verkeerde handelingen van de consument kunnen tot storingen leiden, denk maar gewoon aan een slecht ingehaakt pistool. Lees hier hoe u elke mogelijke storing op uw station heel snel en efficiënt kan behandelen.